Zebbe & Duchennes muskeldystrofi

Jag har tidigare berättat om “The essencevitae project” som jag är mycket stolt över att vara en del av. Förra helgen så kom jag att fotografera min första familj. Det var Zebbes mamma Mia som hört av sig till oss och frågat om vi inte kunde komma hem till dem och fotografera hennes son Zebbe och hans syskon. Zebbe har drabbats av Duchennes muskeldystrofi, en dödlig muskelsjukdom som sakta bryter ner musklerna.  Zebbe är en riktigt glad och sprallig kille och det var underbart att få se honom busa med sina syskon som vilken sexåring som helst. På Mias blogg kan ni läsa om hennes tankar och funderingar kring Zebbe och livet. Tack Mia med familj för att jag fick komma och ta del av ert liv!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*